Man City gjør flytte til Arsenals Alexis Sanchez

Posted on jeudi, août 31st, 2017 at 10 h 30 min

Alexis Sanchez

Det har blitt rapportert at Man City vil gjøre et direkte kontanttilbud for Sanchez, som har mindre enn 12 måneder igjen på kontrakten, men Arsenal ber om etterspørsel etter kontanter pluss Raheem Sterling i avtalen.

En overføringsavgift på rundt 75 millioner dollar har blitt nevnt for Sanchez, som kan starte samtaler med klubber utenfor England i januar om en gratis overføring neste sommer. Det ser ut til å være sannsynlig at han ikke vil signere en ny avtale i Arsenal, så Gunners må bli tvunget til å selge nå eller risikere å miste ham for ingenting.

Sanchez, 28, så bortkastet under Arsenals 4-0 humbling i Liverpool på søndag i hans første utseende av sesongen etter å ha gjenopprettet fra skade og en travel sommer unna på internasjonal plikt med Chile.

Han er for tiden borte på internasjonal plikt med Chile foran sine 2018 VM-kvalifiserere, men chilenske medier har rapportert at Sanchez har bedt om å forlate landslagspanelet for å sortere ut « personlig virksomhet » de neste dagene.

Med Arsene Wenger insisterende flere ganger i løpet av sommeren at Sanchez ikke ville bli solgt, rapporterte rapporter sent på mandag at Sanchez hadde sendt inn en offisiell overføringsanmodning for første gang da han vil tvinge seg gjennom et trekk unna Emirates Stadium.

Angreperen, som scoret 24 mål og lagde 10 assisterer i PL i fjor, signerte for nåværende Man City-sjef Pep Guardiola da han var ansvarlig for Barcelona tilbake i 2011, og El Nino Maravilla antas å ønske å jobbe med Pep igjen.

Når det gjelder denne avtalen, er Guardiola kjent for å være en stor fan av Sterling som scoret sent mål mot Everton og Bournemouth i forrige uke.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*